кадър и видео: SpoilerTV, youtubeСериалът е любим на милиони по света.

...
кадър и видео: SpoilerTV, youtubeСериалът е любим на милиони по света.
Коментари Харесай

Снимат продължение на сериала Сексът и градът. Три от четирите героини се връщат на екран

кадър и видео: SpoilerTV, youtube

Сериалът е обичан на милиони по света. Съвсем скоро те ще видят продължението.

" Сексът и градът " ще има продължение по HBO Max, оповестява сп. " Варайъти ".

Новият сериал ще се споделя " И просто по този начин... " ( “And Just Like That… ”) и в него ще забележим какво се случва с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) и приятелките ѝ Миранда (Синтия Никсън) и Шарлът (Кристин Дейвис), които са към този момент в 50-те си години. Ким Катрал, която в истинския сериал е в ролята на Саманта, не се завръща дружно с останалите три героини. Паркър, Никсън и Дейвис са измежду продуцентите на продължението. То ще се състои от 10 епизода по 30 минути и би трябвало да стартира да се снима в Ню Йорк в края на пролетта т. година, пише 
ClubZ.

Паркър, Дейвис и Никсън потвърдиха от дълго време популяризирания слух за продължението като в неделя пуснаха в инстаграм къс тийзър. Сара Джесика Паркър е написала като коментар към него: " Не мога да спра да се чудя...къде са те в този момент? "



" Сексът и градът " е основан от Дарън Стар по едноименната книга на Кандис Бушнел от 1997 година

Сериалът, постоянно титулован като " паметен ", се излъчва сред 1998 година и 2004 година в 6 сезона, има 50 номинации за премиите " Еми " и 7 извоювани статуетки. Последваха го и два игрални кино лентата, чакаше се и трети, който обаче по този начин и не видя бял свят, като се говореше, че Ким Катрал не била съгласна с развиването на историята на нейната героиня.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР